Praktiske ting


Festivalområdet
Festivalen foregår på Charlottenlund på toppen av Tromsøya. Festivalen er åpen 10:00 til 16:00. Inngang og deltakelse i alle aktiviteter er gratis. Hele Charlottenlund brukes til festivalen, så det vil denne dagen ikke være mulig å benytte kunstgressbanen, ballbingen, sandvollyballbanen og trimapparatene som normalt.
Det er toaletter i det rød huset inne på festivalområdet.

Mat & drikke
Eide Handel tilbyr rimelig og sunn sykkelmat med høy kvalitet. De kan friste med bakalao, fiskesuppe og egenproduserte pølser. Grillen holdes varm hele dagen. De selger også brus, vann og kaffe. Det er rigget opp et stort festivaltelt med bord og benker hvor du kan spise og hvile slitne sykkelbein.

I tillegg selges det is, vafler, søtsaker, kaffe m.m. fra de to «serveringssykkelvognene» Wheelys café og Funky Glaze.

Parkering
Det er dessverre ingen plass til parkering av biler på Charlottenlund denne dagen. Parkeringsplassen bruker vi nemlig til sykkelaktiviteter! Parkeringen er stengt fra torsdag 8. juni kl 2300 – søndag 11. juni kl 1700.

Aktiviteter for alle
Alle aktiviteter foregår inne på Charlottenlund eller i området rundt. Alle aktiviteter som går ut av festivalområdet starter inne på selve Charlottenlund. Det er aktiviteter for hele familien og vi har dyktige funksjonærer som opplyser om hva du kan gjøre. De fleste av aktivitetene foregår hele dagen og uten påmelding. Du gjør m.a.o. hva du vil og i hvilken rekkefølge du vil. Det er kun barnerittene i regi av Lavkarittet som har fastsatte tider for felles start. Alle aktiviteter er gratis og er bemannet av funksjonærer.

Sykkeltesting og service
Tromsø Ski & Sykkel og Trek Road Show (Foss sykler) stiller med en rekke sykler som du kan teste. Det er gratis og uforpliktende. Husk å ta med legitimasjon.

Sykkelservicen er også gratis. Mekanikerne justerer og gjør mindre reparasjoner mens du venter.

Sikkerhet
Vi gjør oppmerksom på at all deltakelse i festivalen foregår på eget ansvar, og at vi ikke kan ta ansvar for barn/ungdom som deltar uten foresattes tilstedeværelse. Ingen av festivalens aktiviteter kan anses som farlige, men det vil alltid være risiko for småskader når man har det gøy på sykkel. Vi har førstehjelpstjeneste og vakthold tilstede hele dagen.

Arrangør/ kontaktperson
Tromsø Sykkelfestival arrangeres av Tromsø kommune. Kontaktperson er Gjert-Henrik Vedeler (tlf 48049948), som er tilstede under hele festivalen.

Husk å ta med sykkel, lås og hjelm!

Tromsø Sykkelfestival arrangeres av

i samarbeide med